tävling och sjuk...

Jaha... jag kan inte blogga så mkt mer nu... är fullt upptagen med en massa annat.
Hur som helst, första veckan gick väldigt fort... asså skolan... vo fikc ledigt på torsagen och så på fredagen så va vi i skolan och så skulle vi gäöta lite saker... på kvällen så skulle Ditte följa med mej hem igen och så fick det bil så. hon gillar sina bollar som hon har fått ärva av sin mamma danah <3.

Lördagen vaknade man av ont i halsen, men tänkte... det är innte så farligt.
På  em. sen så skulle jag iväg och jobba och Ditte fick vara hemma medan jag jobbade... men efter att jobbat 3 timmar, ca. så fick man avbryta, gå hem och när man kom hem visade det sej att de va feber... ont i halsen, och så... fan alltså just då, och så dagen efter så skulle man upp kl. 04.55.
Gick och la mej den natten- tdifr och de andra fick ta ditte på promenaden.

Dagen efter, hade man riktigt hög feber... man skulle till Växjö just då fr att träffa Erik Segerstedt igen, och ditte skulle med oss.
Och så åkte vi 06.00 med bussen för att hinna med tåget som gick kl. 07.07-
Ingen frukist heller, för pressbyron va inte heller öppet... segt men när vi hade kommit till växjö så gick vi till donkan och käkade frukost och så, ja, vi hade hunden med oss... hehe.

efteråt så gick vi till stortorget och så kollae vi på genrepet inför EMD.. fast på behörigt avstånd för Dittes skull. efteråt så hann vi inte att träffa Erik, för han sulle in eller ngt,...-.-
Men hur som helst så gick vi lite fram och tillbaka i stan och så väntade... tillslut så kom Erik, men han sklle iväg, men gikc int fram till honom då, men efter en timme, 3 timmar innan tåget skulle hemåt igen så kom han, Ditte trängde sej och ville fram till honom. haha och så gick det. Erik fick träffa Ditte, som var min önskan att både han och hon skulle få, ochErik var faktisk beredd på att hunden skulle komma, efter snacket i hissen i Kalmar, hehe.
Åh, så fuskigt, puss och puss på varandra, jag ville va ditte just då. haha.

Hur som hemförden va Ok, och på kvällen somnade man länge.

dagen efter så ringde jag min lärare och sjukanmälde mej, för det hade blivit värre... inte mer med det... va hemma med Ditte fram till torsdagen, så har inte mkt at skriva.
Torsdagen åkte vi ut till hundarna och Ditte och ag hade en trevlig dag tillsammans med en massa kul och så.
och så fredagen... samma sak..

Idag Lördag, så var jag och Milan iväg i Nybro ioch tävlade i Lydnadsklass 1 och det gick Ok. ställande, som han ÄR bra på, gick inte bra.. och förvånad på platsliggande... tåget kom susande förbi baera 6 meter från honom och han låg kvar! Rädda som lagotto är så trodde jag inte att han skulle ligga kvar!!!
Mern det gjorde han.
Vi kom 5a av 7 deltagande, så det kan jag säga att jag äör nöjd med.

nu väntas ev. 17 september i Oskarshamn, 2 oktober i mönsterås och så 16 oktober på öland.

nbu ger vi gärnet!!!!

RSS 2.0