Regn <3

Regn regn åter regn! Gud vad jag har väntat på tillfälle att få sova ut!!!!!
Vaknade av att det regnade, klockan var 7 ungefär och passade på att få somna en morgon då det var mörkt ute !! Skönt som bara den! Var väl utvilad efter man hade somnat om och vaknade 2 timmar efter!

Milan var inte så sugen på att gå ut och gå idag på morgonen, men tvingade ut oss båda för det är ett måste att gå ut vare sej om det är regn eller jordens undergång!;)
Efter rundan så blev det frukost och film framför iPaden! ^^
Sen ut igen efter man gjort sej i ordning.
Hade tänkt att cykla in till mötet i stan men pga regnet fick det bli undantag med buss.
Träffade en gammal fröken som jag hade åk 4-6 och det var rätt mkt att prata om!:)
Var ju flera år sedan ;)
Hur som helst.
Mötet på Manpower gick jätte bra tyckte jag, och ska återkomma kl 09.00 på onsdag nästa vecka igen.
Mina uppgifter nu blev att ringa 3 olika företag och kolla deras personalbehov och det var självklart jobb som jag helst ville jobba med/ på!:)
Så ska ta tag i det på tisdag då jag har tid med det.
Helgen är väl rätt ledigt på de ställen man ska söka på. Fast värt att testa, man vet ju aldrig! ^^

Efter mötet mötte jag Johanna vid magneten här i lindsdal. Vi gick vidare till ett café som ligger intill affären och så satt vi och pratade en massa om jobb och körskolan! Har fått bli hennes coach att peppa henne med körkortet! Klart att jag stöttar!:)
Men när vi kom till teorisamtalet. Det som folk påstår är rätt jobbigt, så har vi bokat in 3 dagar i veckan och ses på Friskis för att plugga 1 kapitel i taget / månaden för att få teorin att bli mer roligare och intressantare när man är 2 och man kan hitta på flummsaker för att få in det i huvudet! Vi har bestämt oss! Fram till jul/ början av nästa år ska teorin sitta och vi ska ha körkort! Bra mål tycker jag!^^

Efteråt gick vi och handlade till ikväll och lite behövande saker.
Efteråt blev man hämtad eftersom allt man handlade vägde ton!!!! 0.0
Och givetvis regnet påverkade.
Oftast brukar jag gå hem med allt med undantag får det bli ibland.

Nu sitter jag och kollar igenom företagen jag ska ringa, och faktiskt ska jag nog skriva ut CV och ta med till Malmö på måndag. Kanske söker där också!
Snart mat, ikväll är det fångarna på fortet som gäller!:)))
Det blir att lägga sej tidigt ikväll, imån ska jag skjutsa mam. till Maxi i Kalmar för vi ska äta kräftor imorgon med släkten och sen grilla!:)
Nu menade jag övningsköra till Maxi!:)
Ps fick en liten överraskning som är på gång, men berättar inte det ännu! Om ni fortsätter läsa så får man reda på det inom en snart framtid! ^^

Må gott! Återkommer med kräftorna imorgon, haha!:)


Hm... Rubrikstorka ;)

Idag när jag vaknade blev man lite besviken över att solen hade kikat fram.. De sa ju på vädret att det skulle bli regn!!! Men ja, det va bara att gilla läget!:) gick ut en stund med Milan, konstigt nog vill han inte göra av sej fast vi går rejäla rundor!!! Känns oroligt snart! Han kissar men har slutat bajsa! Han bajsar rejält på kvällarna men inte på morgonen eller under dagen! Inte vanligt va? Om det fortsätter så här får det snart att bege sej till någon kunnig inom detta ämne..
Ska nog kolla med min fd mentor om detta i första tag..

Men efter Milan och jag hade gått vår morgonrunda så tränade vi lite trix och filmade. Duktig pojk är han!:)
Efteråt gjorde jag mej i ordning, halvvägs, och sen ut igen (inget då heller) och sen kom man hem, lyssnade på musik och hittade en låt som jag är asberoende av!!! Hur gör man såna låtar???? Not Over Yet heter den och det är Michael B... Något som sjunger den!:)
Så bestämde mej tillslut för att ha den som första låt till mitt blivande Friskis pass i höst eller i vår, beroende på när man börjar!:)
Fikade lite med hotellnisse när de kom hem och beslutet kom att man ska våga sej på att ta hål i öronen. Ringde frissan bara för att kolla priset, men Råkade beställa en tid!!! Inte dumt alls! Nu är jag tvungen till det!:) bra för att få det överstökat! Har sen typ 5 år sen velat men aldrig vågat... Men nu djäklar ska jag göra det!!!!:)

Nu ska jag lyssna klart på beroende låten sen kanske ut med Milan om ingen annan tar honom.
Ska passa på att använda min poncho som jag fick av TV4 när jag var på sommarkrysset och träffade Agneta Sjödin för snart en månad sen!:)

Glömde skriva igår att jag är på väg att få praktik som kan leda till tillsvidare anställning på en hamburgarerestaurang här i Kalmar!:)
Arbetsförmedlingen skickade mej som namnförslag för de tyckte jag var lämplig till jobbet. Får hoppas på det bästa!:)
Men vill ju ha ett boende i så fall.. Men bor väl hemma till man hittar ngt. Stockholm har jag sökt en massa jobb på så hoppas där mest!:)

Ha det väl gott folk!:)

Kram


Träning!!!!!

Pust!!! Jobbigt!
Har nu tränat klart för idag, och va hyper under passet!:) ledaren såg att jag mådde bättre idag om man jämför med förra veckan.
Men japp. Har inte mkt att säga men träningen gav susen!:)
Nu ska jag hem och sedan så ska jag kolla Ghost Whisperer och keka lite också!:)

Må väl, Carro


Valpar är så.........

SÖTA!!!!!!!!!!!
Har länge funderat på att skaffa mej en till lagotto, men tiden verkar inte komma... Inte ännu i alla fall...
Visst hade det varit mysigt! Vill själv bli en uppfödare av den rasen och givetvis kommer det inträffa, så fort jag flyttar hemifrån och skaffat mej det perfekta livet med hållbar ekonomi och ett jobb man trivs med.
De här senaste dagarna har jag inte haft så mycket att göra.. Eller egentligen har man det, men orka egentligen...

Igår kom mormor och vi gjorde i ordning huset och trädgården! (wow tänka sej en kvinna nästa 90 år och jobbade i trädgården i nästan 2 timmar) jag fixade inomhus med att dammsuga och moppa golvet i 2 timmar samt plockade i ordning lite i rummen.

Idag gick man upp kl 10, Milan skulle ut och han är så morgontrött så det sjunger om det, men skönt, man själv får vila ut sej lite!:)
Ikväll blir det träning, och jag kommer nog uppdatera lite oftare nu när jag hittar blogg appen! Så lär återkomma senare faktiskt!:)
Nu ska jag ut med Milan igen innan jag äter lunch, köttgryta blir det idag!:)
Lite synd egentligen att det bara är Milan och jag..Ditte fick åka hem i förrgår eftersom hon började löpa så man fick börja torka upp efter henne!:/
Hoppas snart på kärt återseende av damen!:)

Må väl, hörs ikväll förhoppningsvis!:)

Ps måste lägga ut den här söta valpen, vill ha!:)


Tjo

Hejsan igenIngett länge sen faktiskt oväntat ;)
Men det blir inte så jättelång inlägg denna gång, skriver från en iPad och det känns väldigt ovant.
Hur som helst, så hkr det inte hänt så mkt, sommarkrysset igår tillsammans med mina små hundar, annars så har det mesta bara vartmätt slappt.
Igår jobbade jag och hade inte så mkt annat för mej. Jagade bort 16 getingar på en kvar!!! Rekord!
Hur so helst, så idag ska Ditte få åka hem, hennes löp verkar ha satts igång med allvar, mm man vet aldrig med henne, men nu får det bli så tills hon är fri från det efter det "riktiga" löpet!
Skönt att man kan kan ha båda hundarna lösa under Promenaden då slipper man deras dragande, hehe.
Men hur som helst. Har inte mycket att säga/skriva nu, återkommer e annan dag, förhoppnings imorgon om Milans och min dag. Ikväll blir det troligen massa Ghost Whisperer avsnitt , snart sett alla :( 
Men måste dra nu. Ska lämna Ditte snart till min fd. gymnasielärare som har henne egentligen, men först äta. Ha det bra, läs gärna de kommande inläggen!:)

Ytterligare en bloggtorka.....

Hm... nu får det snart vara RIKTIG skärpning till bloggandet. Måste sköta det tycker jag allt! sega mej ibland... eller rätt ofta.. Men det har inte varit jättelänge sen man skrev, om man tänker efter bara nästan 2 månader! xP
men det var så mycket nu innan studenten och så.
 
Studenten var jättebra och blev nöjd med den i alla fall. Trodde inte det först, men jodå, det blev jättebra.
Den dagen hade jag ordnat lite tipsrunda och mkt tårta, haha.
Men det var en lyckad dag.
 
Ditte har för det mesta varit här hemma hela sommaren, men inte hela, men nästan.
Jag har varit iväg lite i Västervik och skulle vara där några dagar bara för att tiden skulle gå så man inte satt inne, hemma, hela dagarna. Visst var det en enstaka träningspass på Friskis, men inte så mkt då det var sommarschemat som gällde. Men men, det gick i alla fall. (nu är man igång igen).
Sommaren kan man ite påstå att den började bra. Morfar gick bort bara 3 veckor efter studenten, och jag hade också planerat att åka till Jill Johnson som skulle ha konsert i Oskarshamn, men det kände man sej int för.
Halva natten satt man och skrev med Agneta Sjödin om den västa natten på länge och hon är en sån människa som verkligen hjälper en i studer man har det svårt. i alla fall för mej.
Hon har ett hjärta av guld. <3
Redan innan det hände hade vi en lite svag kontakt med varandra, men den natten, då morfar dog så har vi ofta pratat varje dag om allt. Hon är en sann vän, faktiskt.
Man har ocksåp haft irriterande jobbigt med öronen. Fick gå på läkarbesök 4 gånger på 3 veckor och det va inget kul. skulle spola öronen, men det gick inte så jättebra med det andra örat. Fic hålla på med att rengöra själv, men nä,, fick läggas in någon timme en dag, men allt släppte tillslut.
så hela Juli hade man hållt på med att berhandla örat... suck på det i alla fall.
 
Augusti blev faktiskt ovänklig bra. Första veckan hände det inte så jättemycket. Helgen var hela familjen ute och åt på Gröna Stugan, eller vad det nu heter inne i Kalmar, och det var rätt gott, men getingarna kom tyvärr och stördel ite.... -.-'
men hur som, så fick man sedan reda på att vi skulle åka upp till Stockholm på en liten minisemester, och det första jag tänkte på var Agneta Sjödin! Kanske kunde kolla med henne om man kunde ses eller något.
Åkte hem efteråt, kollae på sommarkrysset och sedan efter sändningen skrev jag till henne och frågade henne om man kunde ses nästa helg eftersom vi skulle uppåt, och visst kunde vi det Om jag kunde ta mej till Grönan på lördagen så kunde vi fixa en liten träff.Veckan gick och på torsdagen så åkte jga in till stan och handlade en present till Agneta som hon skulle få av mej. men inte för att jag hade behövt som hon skrev till mej, men jag ville så gärna eftersom hon hölper mej att vi skulle ses efter sändningen av Sommarkrysset!:)
På fredagen gick jag och la mej tidigt.
Dagen efter åkte jag in till Grönan (ensam) redan kl.11, tog tunnelbanan och båten över själv, klarade det riktigt bra. sedan så var mAN på grönan och hängde för att vilja ha en sittplats under sändningen.
Men hur som helst, så stod man oc tittade på när Agneta repade lite repliker inför kvällens sändning och så.
sen ¨fick man sittplats. hamnade melan sofforna och bredvid Agneta. så perfelta platser fick man i alla fall.
Under sändningen så fick jag en massa sms av kompissar oxh släktingar där det stod "Du är ju med i TV" osv. haha kul, ja, för det var jag ju, om ajg satt där vid bänkarna mallan sofforna, haha.
Sedan så var det ite så mkt mer. Hade pratat med Agnetas manager om att jag och Agneta hade bestämt träff och så ficxk jag, efter sändningen, följa med henne upp på scen för att få träffa Agneta, där pressen var, men det tyckte Agneta var för mycket, så hon bad oss att ses bakom scen istället, så fick följa med manegen till det bestämde stället och så satt vi och pratade minst 20 minuter Agneta och jag. Pratade om alt ch pratade en del om Göteborg, där vi ska ses i höst.
Kommer bli awesome.  skulle få en bok av henne på bokmässan om jga inte hade  hittat någon osv.
sedan så var det iten så mkt. det var i alla fall en massa kramkalas som vi hade och så.
sedan kändes det väldigt kul, det kom en från pressen och ville ha en bild på Agneta, men Agneta ville ha en bild på oss 2 till pressgubbe, haha.
Sedan så komiskt. Agneta hade letat efter mej under dagen och så visste hon hur jag såt ut, eftersom hon brukar kolla mina profilbilder på fb. haha.
Men den helgen var bara bäst kan man säga.
Sedan så var det ite så mkt mer. Agneta och jag skrev med varann redan dagen efter haha.
 
Veckan efter kändes lite tungt. man hade saknat hennes kramar och så. hihi.
men ingen fara egentligen, Agneta och jag pratae en del om detta :)
Var och tränade också på tisdagen och det kädes skönt. länge sen sist
ledaren är en så fin människa så det inte är sant, hon är verkligen som en mamma!:)
Men hur som helst.
 
I fredags åkte jag och en kompis ner till Malmö och skulle träffa Jill Johnson på kväklen efter hennes konsert på Malmöfestivalen.
Träffade henne innan konserten också, som var rätt oväntat.
Men den kvällen var väldigt bra xden iockså. Hälsade till Jill från Agneta också som j ag hade lovat att göra.
Haha. Hälsade tillbaka^^
Dagen efter Jill så vat det rixfm festival på toreget, så stannade den dagen också och kollade på den och väntade på en kompis som skulle komma till Malmö som också ville på festivalen.
dagarna var bra.
 
I veckan började träningen igen, som vanligt, fast onsdagar igen, skönt att komma igång igen.
I förrgår kom Ditte hit och det har gått rätt bra. Igår vardet Fångarna På Fortet man kollade på, kändes lite kul att kolla på det, efterso man satt med Agneta och skrev samtidigt. haha.
 
Idag så börjafe tösen Ditte att löpa... hm hade tankar att skicka hem hemma igen till kenneln, men jag avstår det, och väntar oich se vad som händer. hon är speciell när det gäller löpandet.
Men ja. sålänge Milan inte bryr sej så ska det ite vara några problem.
Ikväll är det sommarkrysset och har reda sett Agneta LIVE för sitt replik- rep. under fm.!:)
Nu ska jga snart äta. Mormor är här och lagar mat ¨åt oss idag.
Åkte tidigare in och hämtade henne. Skönt när man kan ta bilen sådär radom! ^^ Gömde! Träffade Loreen också i Juli och hon bjlöd mej på godis. hhi!:) Träffade henne backstage iockså. Ja jag är bra på att fixa saker!:)
Ha det bäst. SKA blogga oftare! LOVAR! - Igen. hehe . <kramx!:)
 
 
 Hahah älskade gullet Milan! <3
 
 
 

RSS 2.0