RIKTIG bloggtorka, samt förvirring...!!! :S

Förlåt, men det kanske knappt hjälper längre? Med tanke på hur dålig jag har blivit med att blogga så känns det som att det bara kommer gå segare och segare med tiden, hehe, men ska försöka göra det bästa av det!:)

Den senaste tiden har det vart en massa saker som man har fått göra, och nu, 3 dagar kvar till studenten så har det varit extra mkt. I torsdags var vi iväg på Hamnkrogen med alla 3:or och hade studentmiddag tillsammans med lärarna och sen så var jag iväg på resa med en kompis till Danmark, kom hem inatt!:)
Resan var rätt kul. Vi åkte i fredags till Malmö och bodde där till lördagen och sen tidigt på morgonen lämnade vi Sverige och åkte vidare med tåget till Danmark för en dag på tivoli.
det var rätt Ok at vara där, men tivoli verkade ha blivit mendre sen jag var där sist, hehe, dvs. 7 år sen, haha.
sen så var det inte så mkt mer på tivoli, vi åt och åkte en massa (mest Demonen) och sen så skulle vi hem sent på kvällen... snacka om panik................................. Jag och min kompis höll på att fastna i DKK och höl på att få stanna till vi båda hade fått vår lön. Resoekortet skulle fugera från DKK-Kalmar, direkttåg, men nähä, det gjorde den inte och vi hade inga andra pengar med oss till tåg, för det kortet hade fungerat innan, vi hade endast svenska pengar, och Danska pengarna skulle inte heller fungera i svensk automat och, vi hade inte tillräckligt till 2 för att det skullw gå via automaten.... suck på detta alltså....
men ja, sen så blev det att vi smet in i ett tåg och hoppades på att ingen kontrollerade biljetterna från DKK till Malmö, och det gjorde de inte, tack och lov... pust, vilken tur, för kände verkligen inte att stanna i Kastrup och vara där helt plötsligt... men vi kom till Malmö sen igen och så kunde vi ha resekortet hem igen, från Malmö... underliga konstiga automater dert fanns i DKK....-.-'

Imorgon är det skola igen och nog sista gången man får ha Ditte som skolhund...  men det gör inge, eftersom hon ska få bo här hemma ett tag i sommar och sen så KANSKE kommer jag tillbaka som vuxenelev på skolan i höst (beror på... vet inte om jag längre vill pga. olika anledningar....), annars ska jag höra om jag får ta med Ditte till Gbg så kan hon få bo hos mej där i fall om jag får någon lägenhet där med tanke på hunddagiset.
men men... väntas att se, kanske blir en massa ändrade planer... 
Tyvärr blev inte heller tiken som vi parade i våras dräktig, så måste få vänta till nästa tik blir med valpar, trligen kommer det bli Ditte- valp i alla fall, hoppas på det. men men, mina planer, min framtid, får se vart man hamnar.
Idag så kommer jag dryga hela dagen och sen så kommer man ta en liten tur med bilen (övningskör för fullt) och sen så får jag väl se vad som kommer att hända.
Nu blir det ut och gå med Milan, får se om han klarar läggandet igen haha.
i tävlingen förra veckan så gick inte läggandet alls, fast det inte regnade (han kan inte läggandet om det regnar), men hur som så har vi vart nära en uppflyttning, men nej, inte dennna gången heller, förhoppningsvis i sommar eller i höst, men det väntas att se i alla fall.

Hejdå! Ska försöka bättra mej med bloggandet, nu när jag hittat min blogg igen, haha!:) 

RSS 2.0