Måndag, tisdag och onsdag

Jaha... vad har man hittat på denna komman de vecka?
Imåndags så.. vad gjorde jag då?
Jag tror jag mest sov då... hm... men ja... det blir nog bra, minns aktiskt inget om måndgas, hehe.

Tisdags så åkte vi till mormor ovh morfar och käkade lita flundror som är så himla gott gott. och så fteråt fick man lite dumle om man va sugen.
Ja, klart att man var, och sen så åkte jag ovh mam. till Lindöskolan ovh så skulle jag sommarjobba där några dagar..
Jag tuggade papper och så f¨rån olka pärmar och det gick faktiskt rätt bra, haha.. jobbade doc k bara 1,5 timmar, men det va ju alltid något.
Hur som helst, sen så kom man hem och gjorde inte så mk hann inte så värst mer, jag gick och la mej och så va det inte mer med det..

Idag, onsdagm så gikc jag upp readn klockan 06.15 för att åka och jobba igen kl. 07.00.
Tuggade i 4,5 timmar och så åkte man hem och skulle möta upp Ditte óch därefte så har vi gått en lång promenad med henn o Milan... fick ett getingstick.. HATAR dessa flygvarelser som sticker utan anledning...

orkar nte skriva mer... see y a


kram / Carro HUND

Över en vecka har gått..

Över en vecka har gått sen jag skrev här... känns inte som det..
Men i alla fall.. kan börja med måndagen i alla fall.

Imåndgas så ringde dom mej från Guldfågeln Arena för att jag skulle jobba där.
Det gick bra i alla fall.
Tisdagen så åkte jag iväg och hämtade Ditte, min skolhund.
Vi gjorde inte så värst mkt den dagen sen. mest låg vi på gräsmattan och slappade och lekte med bollen.
Onsdgaen gjorde vi samma sak och gick typ 6 KM runda med Milan och henne, och det kändes bra efteråt, vi köpte glass också och sen så va5 det ite så mkt mer.. grannen kom på besök en stund, sedan kom en annan som jag inte kände , men som mina hotellnissar kännder... jag gillar inte den familjen direkt, känns som de är lite snobbiga av sej och så... men det kanske dem inte är, visst ä'r de trevliga pch så, men jag gillar dom inte på ngt vis! O_O
Men det verkade Ditte inte heller göra, hehe. tror hon känner på sej, vad jag gillar och inte gillar, hehe.
Men hur som, så blev det sen torsdag och det va inte så mkt som hände d¨heller, mest slapp där också.
Men på kvällen så stack jag till min favo.ledare och tränade en timme och det gick bra det också, men jag kan fortfarande inte sitta på mitt ben som jag slog i för snart 3 veckor sedan!!!
Men det går nog snarrt över...
Sedan på fredagen var det ocks regnigt så som på torsdagen, och så bestämde jag med min lärare om att Ditte skulle få stanna till lördagen istället och åka he sen då jag skulle åka på The Ark konserten i Kalmar.
Men fredagen gick rätt fort den också. Övningskörde för första gången ocksåp, men Ditte i bakluckan, haha.
På lördagen var både Ditte och jhag morgontrötta och båda var inte så särskillt hungriha på morgonen, men vi åt upp vår frukost tillslut, hehe.
Vi gjorde inte så mkt mer... kom några människor till hotellnisses kompisar, sen inget mer, tog en promenad med Ditte innan vi sklle hemåt också, och sen så åkte vi iväg.
Jag lämnade henne hemma, och så skulle hon återkomma på onsdag nästa vecka. Min lärare skulle skjutsa in henne hit hem och så skulla det gå bra fram till på lördagen, eftersom vi ska ha hundrädda gäster här på söndag ytll ev. tisdag, så kan ju inte ha henne hemma här då...-.-
Men det skulle nog gå elle så.
Ditte får ju sedan komma hit igen i slutet av augusti, eftersom hon sedan ska bo här varje måndag-tisdag varje vecka sen, sålänge hon int elöper.
Men veckan som skolan börjar sen så ska hon bo hos mej fredag-tisdag, för då ska hon med mej och en kompis tll växjö.
Hm.. ja, lördagen, igår då.
Lämnade henne och så for ja till Kalmar Guldfågeln arena för att gå på The Ark.
Köade i 3,5 timme och fick en sådär plats.. en massa Håkan fans stod lite före... det va verkligen segt...-.-
De stod ju som fastklistrade på marken och va inte med i Ark öset... men kanske ksulle ha gjort samma sak om det va Håkan före the ark?! Men ja, elakt att inte hänga med och släpp fram arkfansen som sedan skulle gå efter Håkan !!!! -.-
Snobbiga fans..-.-
Konserten va bra ich fick ett pläktrum i huvudet ac Martin! XD  Men jag gjorde inte så mkt , jag bara stid där som ett fån ch bara glodde på den när den låg på marken och hann därför inte att sno den, haha.
Men gjorde inget.. hehe. Ola fick syn på mej iofs. Han såg nog att jag va väldigt liten, eller ja inte väldigt, men ha.. så han blickade mot mej och så blev jag nöjd.
Under konserten så spelade de Forever young och den låten älska och hatar jag... alltså... älskar för den är så bra. me gillar inte för alla minnen från hundarna som jag har har haft nu dök upp.
Ola såg verkligen det och han gjorde en sån där fin min till en om att "va inte ledsen" typ XD
Nen hur som, konstigare var att jag inte lipade så mkt som alla de andra fansen...
dels va detta m in allra sista ark-konsert för gott (troligen) och så hände det inte så mkt mer.. alltså.... kanske bara för de ska splittras så börjar jjag tycka dem är tråkiga? ehm. det är ngt fel på mej...
men hur som helst så tänkte jag att jag kanske möter dem ngnstans i Malmö som med Jepson på ICA, eller ngt! XD
Men det är inte omöjligt.
Men hur som helst.
Efter öset så stack jag ut i regnet och sedan så väntade på arkarna. och ja, träffade dem igen, jag har tur med dem känns det som, men synd att de ska sluta nu när allt börjar gå så bra...-.-
Men i alla fall... idga så ska jag iväg på en inflyttningsfest hos en kompis som har flyttat hemifrån, så ska möta en kompis om några timmar i bussen så hoppas verkligen att jah överlever, haha.
Jodå.
Men har inte så mkt att slriva just nu... har iofs. en massa bra minnen jag kan lägga upp, av dessa datum jag träffade/sett ola salo/the ark!:)

 
♥ Datum,värt att minnas♥:
1/8/2007-Borgholms slottsruin
13/3/2008-Stockholm
26/4/2008-Växjö konserthus
7/12/2008-Malmö Opera
...18/9/2009-Växjö konserthus
13/10/2009-Kalmar Domkyrka
23/7/2010-Borgholms slottsruin
5/8/2010-Växjö Stortorget
18/9/2010-Malmö ICA
19/3/2011-Malmö KB
23/7/2011-Kalmar Guldfågeln Arena
♥ The Ark 4-ever,hade hoppats på mer♥

Ett Favo"citat" som jag ocksp har skrivit!

Älskar när The Ark spelar "Forever Young" och sedan fortsätter med "One Of Us Is Gonna Die Young"! Äntligen spelade dom den versionen som jag saknade sen Borgholm! ♥ ♥ ♥ ♥ The Ark 4-ever young! ♥ ♥ ♥ ♥

Och ja, allt det dära stämmer! Inget slår det bästa bandet som någonsin har funnits!
Hoppas på att Rix Fm kör ngn sorts Ark-maraton eller ngt ngn gång som de gjiorde då Han Mikael Jackson dog.. Nu döe ju The Ark ocksp ut... fast på ett annat sätt... men ja... kan ju alltid skriva till dem om det och fråga. haha.
Hm. Till jul, lång till dess, så ska ja skika ett brev tll Ola Salo om att jag vill träffa honom en andra gång eller ngt... vill allt, eller gör allt för att få träffa honom igen.. <3

Jag har inte å mkt att skriva nu, ska se om Ark har flyttat, hehe för skojs skull..

Ha det bäst.
Skriver kanske ikväll eller imorgom igen, då dt ska regna ½! :-D

Carola

precis som det står på överskriften.
träffade Carola idag i stan vid biostaden.
haha blev väldigt förvånad men här kommer det ja ha skrivi på en annan sida:

Hej hej,
ville bara säga att jag träffade Carola idag i stan i Kalmar!:)
Blev väldigt förvånad att hon skulle vara här.
det började med att jag och min kompis skulle ta hissen ned från baronen i Kalmar tll nedervåningen och så när vi skulle in i hissen så tyckte jag att jag såg Carola, men tänkte att det inte kan vara hon eftersom vad skulle en kändis göra i Kalmar?!
Men det var verkligen hennes ansikte.
Hur som helst, hissen började hacka till innan den skulle stängas och vi blev panikrädda och sprang ned till trapporna och då såg jag Carolas ansikte igen och hon såg lite förvånat på oss, hur vi betedde oss vid hissen när den krånglade.
Man vi gick ned för trappan och nere i trappan stannade jag och sa tll min kompis att det såg ut som Carola, och min kompis trodde det inte, men hon hörde att jag menade kändise oc inte en annan som man känner.
Då gck hon upp och kollade och det stämde, jag hade sett rätt hela tiden.
Och så fick vi lite panik att vi inte hade kamera eller papper eller penna med oss.
Så vi sprang in till Oj Toy (typ affären snett emot) och tog det första vi hittade av papper och penna.
och så sa jag väldigt uppstressat till han som stod i kassan att Carola var utanför och så blev han nyfken om varför hon va i Kalmar och så, och så kom jah på... hon skulle ju vara med på Viktoriadagen här på Öland imorgon.
Men som sagt, vi köpte det första vi hittade och det blev dessvärre en liten pinsam baby penna och en liten söt baby block, och så sprang vi dit vi såg henne sist.
Mn hon va inte där... men d såg min kompis henne gå genom dörren ut till biostadens parkering.
Hon verkade lite vilsen, men v ville fram och ha autograf då man inte hade kamera med sej.
hur som, gillar INTE när man ska störa en i privatliven, men när det gäller kändisar i kalmar så är det ett undantag för min del, för har ALDRIG sett en kändis så spontant förut.
men vi gick fram och jag va väldigt försiktig när ja kom fram och sa "utsäkta"? till henne innan jag frågade om autograf.
Hon var jätter trevlig och frågade en massa och så innan vi skulle gå och hade fått våra autografer fick jag en kram och en puss av henne!:)
Hon gav en verkligen "kärlek" eller va man säger.
Efter min hund hade dött så hade jag inte fått en puss sen dess, men nu kändes det speciellt. alltså syftar mer på att jag kände en betydelse om att... jag finns och att jag betyder något i mitt egna liv.
Och sen den dagen min hund avlivadrs så verkade som mitt liv inte va så jättebekvämt, för jag saknade ju min hund pussar och hon var ju den sista jag fick en puss av som jag älskade, men nu efter Carolas, så blev det som en flashback.. att jag fick uppleva en dag som jag aldrg kommer glömma... fast på en parkering bredvid biostaden!:)
Vill komma till att... Carola förgyllde min dag och har fått mej att känna att jag gjorde det rätta för att göra det bästa med min sorg efter mina hundar som har gått bort det senaste året.
Har haft rätt tur i oturen om jag säger så. men Carola, nu känns det som att hon kom i tid när jag började känna en vss ängslighet. - Tack Carola! <3 och jag menat det <3 :)

det var min förvånade dag! :D

så det skrev jag!:)
här kommer en bilf på autografen också längre ned,

själva dageb va att jag och en kompis skulle in till stan och köpa HP biljettr till imorgon så det va på så vis mkt av detta hända. !:)

natt natt

carro hund


Glömska......

Får se... men jag har faktiskt inte gjort så himla mycket.

Fredagen: Åkte de andra till Böda och man va hemma jsälvmed Milan.
skönt att få slippa dem ibland, haha. och så vad gjorde man under den dagen? hm...
Jag minns inte, men jag minns att jag inte käkade så mkt.
Men i afl.

Lördagen: Åkte jag och en kompis in till stan och skulle handla tågbiljetter till Växjö de 28 augusto.
Jag köpte för hund också, eftersom jah har tanke på att ta med Ditte till Växjö för att träffa EMD.
Men om hon inte kan så blir det bra att Milam följer med!:)
Efter vi hade handlat så gick vi och skulle äta, och det blev Zappagrillen vi åt på.
(/Onda getingar kom...bla...) hur som efteråt så gick vi och handlade, ag handlade lite mjölk och så som man behövde, och sedan så blev det inte så mkt mer.

Söndagen: Jag oh en kompis kollade Harry Potter hemma hos mej, under kvällen alltså.
sen så gick jag ch la mej efter min andra film, efter hon hade åkt hem.
så den natten blev till kl. 03.00 ca.

Måndag: igår så blev det inte så mkt... asså.. under kvällen så gick ja iväg till en komps och vi lagade mat och kladdkaka och sedan så blev dt harry potter filmen.
sedan så på natten runt 1 tide gick ja hem och så sov jag och milan till ca halv 10 idag, (tisdga), så,... ikväll blir det träningspass... skriver mer senare,.. kanske...

/ Carro HUND

torsdag, och min nya hund

Jaha.
Vad är det som har hänt idga då?
Vaknade och gjorde inte så mkt, mer än att åt lite frukost.
därefter blev det att göra sej i ordning och sen dra iväg för att hämta Ditte, min nya skolhund...eller vi åkte till henne för att gå en runda med henne o Milan så de skulle bli vänner, och ja, det gick faktisk rätt bra sedan, mer än att Ditte va lite sur innan, men det gick över.

sen blev det  att åka till optiken för bilkörkort bla bla och det gick bra det också.

nu är jag astrött... ska väl se om granns och vi ska fika sen.

natt natt kanske haha xD

Måndag och tisdag

Kortfattat...

måndags, såå gick jag och en kompis oich handlade frukost och fika till tååågresan imorgon (idag)

Idag så gick man upp astidigfrt för att hinna med tåget till Göteborg och vi åkte 4 och en halv timma till Götet och så fixade man spårvagnen bra, både till liseberg och tillbaka till tågen igen.
Hur som...attraktionerna blev:
Hang Hai
Balder
Liseberbanan
Höjdskräcken
Atmosfear

Sen hann vi inte så mycket mer, haha.
efteråt käkade vi en massa starka kycklingar.
kändes verkligen som man skulle spruta eld från läppar och tunga, haha.
men gfic vägen ändå.

Sen tillbaka hem efteråt och nu sovaaaa... zz..zz..zz...

/ Carro HUND


Veckan har varit häktisk

Hej hopp i galopp!:)
Den här veckan har jag varit väldigt aktiv.

Måndags så blev det att åka till stan med en kompis oc hon skulle ha tågbiljetter, så jag lär henne lite om det, och sen så blev det lite fika på stan ett tah.
sen så blev det inte så mkt  mer att göra.

Tisdagen blev lite att åka in tidigare till stan, möta en kompis som skulle bo över här och vi på kvällen skulle hag på träningspass.
tyvärr fick jag tillsägelse att inte springa, men ag kände verkligeb att jag kunde nu, men nej, skulle tydligen vänta en aning till, till september alltså. så, okej, jah får göra det och så får ju hon sägs till ;)
Hur som helst så, efter passet så blev det att åka hem, fixa lite, och sedan så gick vi och handlade en pizza som vi delade på, och sedan så kollade i på film och åt chips och choklad, och givetvis PEPSIII!
Sen skulle vi sova och vi låg och pratade till nästan halv 4, haha! xD
Men hur som helst, så somnade man sedan ;)

Onsdagen: blev att vi slappade och så på kvällen skulle jag och mam. iväg på handledarutbildning inom bil / körskolan.
Sedan så händer det inte så mkt mer.

Torsdagen blev inte heller så mkt.jag  och en kompis in till stan oc bara va.
Vi satt på cafe i 2 timmar och snackadem sen så va det inte mer.
hm. ja, det var väl det osm har hänt.
Nej nej, vi köpte tågbiljetter till Växjö också, eftersom  min Erik kommer dit OCH till Kalmar, haha.

fredags alltstå igår, fick jag ett samtal ifrån Guldfågeln arena om att ja skulle få bärja jobba där *Jippi* och så skulle jag börja jobba där imorgon, lördag, och så a.
Senare under dagen så träffade jag en kompis igen och vi gick til affären och köpte varsin glass osv.
sen så gck vi och pratade en massa vid gamla skolan och sp vat de inte mer med den dagen,

Lördag, idag, då va det dags att stícka till arenen och jobba.
öl, pepsi, vatten, fanta, korv, center, plopp, kexchoklad, ja, en massa saker, sålde vi och det blev rekord som man sålde.
vad hände sen då? Hm. jobbade i 5 timmar och så var det inte så mkt mer.
jo, skulle springa till bussen för den va nära att köra förbi mej så jag skule vänta på den ytterohare en timme, men snubblade slog i knäet så nu kan man knappt gå...-.-
Man det hoppas ag går över till tisdag (ska ju itll Gbg då)!:)
Hur som, ikväll blev det inte mkt mer.
imorgon ska jag bara vila benet.
Fundera lite på om jag ska åka på the arks allra sista spelning den 16 september.
känns väldgt möjligt att hag åker dit än till blädinge, eftersom i sthlm har man boende hos släkten osv,
Hm. Japp. Den dagen den sorgen.

I veckan som kommer blir det att handla frukost på kvällen till på tisdagen för Gbg, sen så på tisdagen blir det göteborg, onsdagen blir det slapptm sen torsdagen, efter jag vart hos optiken, så ska jag kolla om jag kab ta hem min skolhund tidigare från torsdagen istället för fredagen!:)
Ska ju ha henne hemma nu ett tag eftersom tiarah är i Borås (Hos Jill - säger vi).
Tyvärr blev inte Ditte dräktig, men ja, man har ju varit på hennes valpnng innan med en annan kull, men ibland kan man inte få som man vill.
Men plus tll mej, då kan jag fjäska för henne innan skolan istället för under skoltid, för om jag tar henne nu under lovet så kanske jag slipper fjäska för mkt för henne ;)
Haha. Och i en ny miljö för henne blir det då att hon söker sej trygghet hos mej så vi blir bästa vänner, haaha!:)

Men ska sova nu, natt natt! ^^

RSS 2.0