Woman In Red.

Ciao!!!
Jag har precis kommit hem ifrån Malmö.
Åkte till Malmö i fredags morse. Kom till Malmö under fm och checkade in på hotellet vi bodde på. Vi var för det mesta på hotellet och drygade men vi gick emellan och åt på Burger King innan vi begav oss till Dockplatsen, Glasklart. Där skulle man träffa Agneta Sjödin.
Vi tog taxi till platsen och kom in.
Man kände sej som en kändis efter avprickningen på gästlistan :)
Det var kö in efteråt men eftersom vi redan var avprickade så fick vi smita in. Väl inne satt Agneta vid ett bord och vi vinkade till varandra och så kon vi fram till henne och så fick man en KRAAAAAAAAM!!!! :)
Saknat kramarna :)
Vi pratade lite innan det var dags att äta. Mat blev sallad och dryck champagne.... Hmmmm blev visst lite fel... Alkohol när vi ville ha fritt från det men hur som helst så drack vi inte upp det. Efter maten gick vi och pratade lite mer med Agneta.
Och bra att hon var där, så hon kunde hålla på en ang alkohol haha =P
Men sen började woman in red galan. Rätt intressanta föreläsningar och intervjuer och sång med Jan Johanssen.
Sedan var det paus och så skulle man säga hej då till Agneta som skulle hem sen. Så vi tog en kort pratstund innan vi kramade ihjäl varandra.
Efter hon hade gått så beställde vi taxi tillbaka till hotellet igen.
På kvällen blev det skräpmat igen.. Suck. Haha. Men vi somnade nästa direkt efter vi hade ätit. Runt 11- tiden.

Idag vaknade vi halv 8 ungefär. Gjorde oss i ordning och gick sen ner till frukosten. Åt väldigt mkt gott.
Sen var det shopping som gällde.
Handlade en sak jag inte får nämna ännu förrän om några dagar, en väska, V60 tidning och sen 2 hårspännen jag ska ha när Agneta och jag träffas igen som passar tröjan jag hade igår kväll som hon älskade. Så varför inte ?:)
Men nu ikväll blir det Mello. Heja State Of Drama!!!! För Jills skull. Har ingen jag tror på så.... Får se vilka som vinner ikväll.
Men nu måste jag sluta blogga för ikväll.
Ska till en kompis för mello kväll. Så hej hej så länge :-)


Tåg tåg tååååååg :)

Jaha. Nu sitter man på tåget ner till Malmö för att träffa min kompis Agneta Sjödin.
Det kommer bli en awesome kväll :)
Är för trött att skriva nu... Morgon trött.... Gick upp 04.30 så.. Skriver senare :) kram på er. :)


Slå denna dag!!!!

Minsann!!! Började cykla till en föreläsning som vi på FU skulle på här nere på gatan vid mej. Därefter fick vi en lång lunch och då passade jag på att bege mej till körskolan och plugga lite. Jovisst. Idag kändes det jättebra... Plus ett godkänt fick jag också på Fas F Fordon :))
Sen cyklade jag vidare till skolan efteråt och sen cyklade tillbaka till körskolan och gick igenom de fel jag hade på testet. Sen skyndade jag mej till Friskis då jag äntligen, efter 8 veckor, skulle få träffa min extramamma igen!!!!
När jag kom fram och hade parkerat cykeln Så gick jag in. Såg henne inte. Började fundera... Sen såg jag henne!!!!!!! Jag struntade i inloggningen först. Jag ropade på henne. Hon ställde sej på huk med öppna armar och sa mitt namn också. Jag kom springandes i väldig fart mot henne och gav en lååååååång bamsekram :')
Sen pratade vi. Vi hade rätt mkt att prata om. Körkortet, valparna som jag visade och lite om allt möjligt.
Under passet sen kändes det märkligt att komma tillbaka till passet. Nytt också men bar hälften nästan kändes det som :) men hur som helst. Efter passet blev det mer kram och prat sen stack jag till en kompis innan intensivpasset. Vi gick promis med hennes hund. Sen började mitt andra pass xD
Hur som. Nu efteråt fick jag två låtar av ledaren som jag Tyckte var bra:)
Men nu.... Känns som att jag drömt om min lycka ATT få återförenas med min extramamma igen:') imorgon får jag ca 5 onsdagar med henne innsn deg blir 2 teori veckor igen. Imån ska jag också fråga om jag drömde eller om det var sant att jag träffade henne idag Hehe xD
Men god natt. Imån världens träningsvärk och ska handla tågbiljetter till Malmö resan på fredag :)
Men lyckad dag. Träffat båda mina extramammor (som sagt den ena efter 8 veckors uppehåll). Och klarat test :)
Överlycklig denna dag :)

Kram


Hur är det möjligt?????

Först och främst, hur är det möjligt att dom på "så ska det låta" kan spela, sjunga och göra allt annat samtidigt!!!! Otroliga!!!!

Helgen har verkligen gått undan och fort!!!! I fredags var det verkligen den usla och trögaste dag någonsin!!!!
Men hur som helst så på kvällen blev det barnprogram innan gladiatorerna på tv.

I lördags drygade man igen. Men inte hela dagen. Jag gick och handlade lite tårta inför kvällens Andra Chans av mello. Redan final nästa vecka, helt otroligt!!!!
Men det har inte vart några bra låtar i år faktiskt, tycker jag. Tyckte inte ens om Eriks låt, de jag tyckte om var faktiskt Martin Rolinskis låt och Caroline Af Ugglas.
Hur som. Jag tog bussen till min kompis där jag och en till skulle ses. Vi 3 tittade på andra chansen som sagt. Tårta och dricka och dans med hög nivå ;)
Men kul kväll var det. Sen var min kompis och jag tvungna att bege oss hemåt till stan igen.
Men lyckad kväll i alla fall.

Idag söndag var man väldigt slut! Låg i sängen till klockan 13.00 och därefter gjorde jag mej i ordning inför kvällens intensivpass :)
Nytt pass och nya låtar, en del av det men det var jättekul som vanligt :)
Meen nu är jag i Lindsdal igen och hälsar på min lille vovve, imon är det skola igen och måste prata med min mentor om på fredag :)

Ha det! :) <3


Plugg plugg och plugg.

Igår var det torsdag och var då på körskolan på stort sett hela dagen och pluggade efter min dubbellektion i bilen på större landsväg. Lektionen kändes väldigt fort så på vägen tillbaka till körskolan så Frågade vart vi skulle åka. Hon sa tillbaka till körskolan. Jo tiden gick sjukt fort!!!
Men efteråt så satt jag och pluggade med teorin ett bra tag. Gick i mellan åt hem och käkade mat sen tillbaka där man blev bjuden på fika då det bara var vi där, jag och en av lärarna,
Sen åkte man till Milan och hälsade på <3

Idag tog man bussen hem in till stan igen. Det var tydligen en halvdag i skolan så inte mkt mer med det.
Jag och en trafiklärare på skolan skulle samarbeta med ett studiebesök som vi hoppas att få gå på, vi ringde runt och frågade på syab och har ännu inte fått ett svar. Men vi skulle jobba på med det :)
Nu ikväll blev det korv och potatis till middag. Nu väntar jag på bra program så man kan ta fram chipsen och chokladen jag köpte som mys idag:)
Ps min bild, det brevet har man länge på!:)

Må väl. Vi hörs!!!!


RSS 2.0