Carola

precis som det står på överskriften.
träffade Carola idag i stan vid biostaden.
haha blev väldigt förvånad men här kommer det ja ha skrivi på en annan sida:

Hej hej,
ville bara säga att jag träffade Carola idag i stan i Kalmar!:)
Blev väldigt förvånad att hon skulle vara här.
det började med att jag och min kompis skulle ta hissen ned från baronen i Kalmar tll nedervåningen och så när vi skulle in i hissen så tyckte jag att jag såg Carola, men tänkte att det inte kan vara hon eftersom vad skulle en kändis göra i Kalmar?!
Men det var verkligen hennes ansikte.
Hur som helst, hissen började hacka till innan den skulle stängas och vi blev panikrädda och sprang ned till trapporna och då såg jag Carolas ansikte igen och hon såg lite förvånat på oss, hur vi betedde oss vid hissen när den krånglade.
Man vi gick ned för trappan och nere i trappan stannade jag och sa tll min kompis att det såg ut som Carola, och min kompis trodde det inte, men hon hörde att jag menade kändise oc inte en annan som man känner.
Då gck hon upp och kollade och det stämde, jag hade sett rätt hela tiden.
Och så fick vi lite panik att vi inte hade kamera eller papper eller penna med oss.
Så vi sprang in till Oj Toy (typ affären snett emot) och tog det första vi hittade av papper och penna.
och så sa jag väldigt uppstressat till han som stod i kassan att Carola var utanför och så blev han nyfken om varför hon va i Kalmar och så, och så kom jah på... hon skulle ju vara med på Viktoriadagen här på Öland imorgon.
Men som sagt, vi köpte det första vi hittade och det blev dessvärre en liten pinsam baby penna och en liten söt baby block, och så sprang vi dit vi såg henne sist.
Mn hon va inte där... men d såg min kompis henne gå genom dörren ut till biostadens parkering.
Hon verkade lite vilsen, men v ville fram och ha autograf då man inte hade kamera med sej.
hur som, gillar INTE när man ska störa en i privatliven, men när det gäller kändisar i kalmar så är det ett undantag för min del, för har ALDRIG sett en kändis så spontant förut.
men vi gick fram och jag va väldigt försiktig när ja kom fram och sa "utsäkta"? till henne innan jag frågade om autograf.
Hon var jätter trevlig och frågade en massa och så innan vi skulle gå och hade fått våra autografer fick jag en kram och en puss av henne!:)
Hon gav en verkligen "kärlek" eller va man säger.
Efter min hund hade dött så hade jag inte fått en puss sen dess, men nu kändes det speciellt. alltså syftar mer på att jag kände en betydelse om att... jag finns och att jag betyder något i mitt egna liv.
Och sen den dagen min hund avlivadrs så verkade som mitt liv inte va så jättebekvämt, för jag saknade ju min hund pussar och hon var ju den sista jag fick en puss av som jag älskade, men nu efter Carolas, så blev det som en flashback.. att jag fick uppleva en dag som jag aldrg kommer glömma... fast på en parkering bredvid biostaden!:)
Vill komma till att... Carola förgyllde min dag och har fått mej att känna att jag gjorde det rätta för att göra det bästa med min sorg efter mina hundar som har gått bort det senaste året.
Har haft rätt tur i oturen om jag säger så. men Carola, nu känns det som att hon kom i tid när jag började känna en vss ängslighet. - Tack Carola! <3 och jag menat det <3 :)

det var min förvånade dag! :D

så det skrev jag!:)
här kommer en bilf på autografen också längre ned,

själva dageb va att jag och en kompis skulle in till stan och köpa HP biljettr till imorgon så det va på så vis mkt av detta hända. !:)

natt natt

carro hund


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0