Säljer min Musikalbiljett

Säljer min Musikalbiljett till Jesus Christ Superstar med Ola Salo 20 oktober pga utbildning. Den kostar nu 380 kr istället! Om man vill ha den kan ni skicka ett mail till mej [email protected]

Ha det bäst!:)


Kommentarer
Postat av: Maja

Heej Carro!
Jag har en papillonvalp på snart 6 månader. Hon skäller alltid på nya människor, men sen när dem hälsar på henne blir hon lugn, men sen småbarn, dem skäller hon på konstant och morrar åt dem, hur får jag henne att sluta med detta?

Svar: Hej Maja!Valpar är rätt osäkra och nyfikna i början. Det som är det första som valpen reagerar på när det kommer till nya människor kan bero på osäkerheten.
Jättebra att hon lugnar ner sej när hon hälsar.
När det gäller småbarn så kan hon se dem som en annan sorts individ (dvs. inte riktiga människor utan något annat). Nu vet jag inte hur många år småbarnen är, men om det är from 2 år och uppåt så har både valp och barn svårt att läsa varandras beteende. Dem är ju i samma ålder. Men om barnen inte är rädda för hundar kan man börja med att en vuxen hälsar på hunden, ger lite godis och sen låta barnet ge godis. Men ta allt försiktigt, om valpen är för morrig och skällig så kan barnet bli rätt. Men försök att gå så mycket runt dagis och där det vistas mycket barn (behörigt avstånd) och ha hunden kopplad och om du får chansen att prata på behörigt avstånd med något barn som undrar något om hunden. Prata på och samtidigt försök att få hunden att bara sitta ner bredvid dej och muta med godis för att få tyst på henne, eller låter du roa henne med något hon tycker om om barn ska komma på böesök! Men som sagt, osäkerhet och att de inte kan läsa varandra kan det bero på! Lycka till, hoppas att du förhoppningsvis fick svar på något! :)
Carro Hund

2012-09-16 @ 10:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0